ABC BETON levert KOMO-gecertificeerde betonmortel in Midden- en Zuid-Limburg in de regio Maastricht / Heuvelland maar daarnaast ook o.a. in Echt, Sittard-Geleen, Born, Nieuwstadt, Schinnen, Nuth, Landgraaf, Kerkrade, Heerlen, Vaals, Maastricht, Eijsden, Gronsveld, Meerssen, Margraten, Gulpen ed., zowel aan bedrijven alsook aan particulieren.

Voor elke toepassing – horizontaal of verticaal – heeft ABC Beton de juiste samenstelling betonmortel: traditioneel beton voor gebruik met wapeningsnetten, maar ook staaldraadvezelbeton: beton versterkt met staaldraadvezels. Onze experts adviseren u graag over welk beton en welke samenstelling geschikt is voor uw toepassing. Zo maken wij u het bouwen gemakkelijker.

Ons KOMO-gecertificeerd beton is afkomstig uit een ultramoderne betoncentrale met een buitengewone hoge productie- en distributiecapaciteit. Hierdoor kunnen wij elke gevraagde hoeveelheid beton vlot leveren in heel Zuid- en Midden-Limburg. Desgewenst vergezeld van een betonpomp met een gieklengte van 20 m1 tot 60 m1.

ABC Beton heeft gekozen voor staaldraadvezelbeton van Dramix®. Bij dit met staalvezels versterkte betonmengsel hoeft u in de meeste gevallen geen wapeningsnetten te plaatsen. Dat bespaart u een hoop tijd en dus geld. Een rendabele investering, waarvan u nog lang na realisatie de vruchten plukt vanwege het hoog belastbare en onderhoudsvriendelijke karakter van het beton.

Enkele referenties betonmortel en staaldraadvezelbeton